Een fiets, is niet zomaar iets.

Fietsen hebben we in alle soorten en maten. Bij Cyclelife zit u goed voor stads-, kinder- en racefietsen, maar ook voor e-bikes, mountainbikes en tweedehands fietsen bent u aan het juiste adres. Kies hieronder het type fiets dat u zoekt en ontdek het ruime aanbod van Cyclelife.

Interesse in een nieuwe
fiets. Dat is niet niets.

Kom langs in de winkel
voor een passend advies.

Contact

Merken bij Cyclelife

Velo de Ville

Velo de Ville, het merk waarbij u uw eigen fiets compleet zelf samenstelt! Dat is nog eens uniek! Cyclelife is de trotse en enige dealer tussen Kamperland en Hoek van Holland. Daarmee zijn wij het adres voor deze regio voor een fiets van Velo de Ville.

Cyclelife heeft een ruim aanbod van Sensa fietsen, dé handgemaakte Nederlandse fiets. Wederom een unieke fiets, en dat uit eigen land. U vindt de Sensa fietsen bij Cyclelife in alle soorten en maten. We helpen u graag aan het model wat bij u past!

Ga naar shop

Service aan huis

Repareren bij u thuis, als dat geen service is… Cyclelife heeft speciaal voor u ‘service aan huis’, zodat u zorgeloos kunt blijven fietsen. Met onze servicebus komen we langs bij u, dat scheelt voor u een hoop gedoe. Om alles in goede banen te leiden, werken we alleen op afspraak. Wilt u gebruik maken van onze service aan huis? Laat het ons weten en plan uw moment.

Maak een afspraak

Merken bij Cyclelife

Inschrijven nieuwsbrief