Fiets lease

Een fiets van de zaak? Dat kan zeker! Bij Cyclelife least u eenvoudig een fiets. Door de nauwe samenwerking met lease-a-bike.nl heeft u de keuze uit een ruim aanbod. Het leasen van een fiets kan al voor maar een paar euro per maand. Dat is niet alleen leuk voor uw portemonnee en het milieu, maar ook voor uw gezondheid. Bij lease-a-bike.nl kunt u namelijk alle soorten en maten leasen, met of zonder accessoires. Als dat niet makkelijk is…

De winkel

Service tot in de puntjes.

De service van Cyclelife rijkt tot uw voordeur. Naast een ruim aanbod in onze winkel en een direct advies op maat, komen we ook graag bij u langs voor een servicebeurt aan uw fiets. Wij vinden het belangrijk dat uw fiets altijd goed rijdt en blijft rijden. Dus of u nu behoefte heeft aan onderhoudsbeurt, er schade hersteld moet worden of u juist een verzekering wilt afsluiten, het kan allemaal. Bij Cyclelife bent u verzekerd van de beste service en een persoonlijke behandeling.

< /calculator-component>

Loop je spaak?
Maak een afspraak

Rijdt uw fiets niet meer als een zonnetje? Wilt u uw fiets compleet naar uw wens aanpassen? Is het tijd voor een reparatie of wilt u juist een preventieve controle? Maak een afspraak en we helpen u graag!

Contact

Inschrijven nieuwsbrief